Top Guidelines Of میوه عسل

عسل نه تنها در تغذیه انسان ها نقش بسیار مهمی دارد بلکه خواص دارویی و آنتی باکتریالی هم دارد که از زمان های دور تاکنون به عنوان درمان های سنتی به کار می رود.

مقابله با زخم معده: تحقیقات نشان داده اند که عسل می تواند در تسریع فرآیند ترمیم زخم های معده مؤثر باشد و به عنوان یک درمان تکمیلی در کنار داروهای معمولی در درمان زخم معده مورد استفاده قرار گیرد.

مصرف عسل به عنوان ماسک صورت یا به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست می تواند به ترطیب پوست، کاهش التهاب و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.

مصرف مقدار کمی عسل به طور مداوم می تواند از تحریک و التهاب معده جلوگیری کند و از درد معده آرام بخشی کند.

این مواد معدنی به حفظ تعادل الکترولیتی بدن کمک کرده و سلامت عضلات و استخوان ها را تقویت می کنند.

مصرف عسل به عنوان ماسک صورت یا به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست می تواند به ترطیب پوست، کاهش التهاب و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.

عسل دارای خواص ضد باکتریایی قدرتمندی است که به دلیل وجود مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، مواد ضد میکروبی و ویتامین ها در ترکیبات خود، به سلامتی انسان ها کمک می کند:

در طب اسلامی نیز زکریای رازی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش عسل را here مهمترین درمان برای بیماری سل معرفی کرده است.

مضرات ناشی از آلرژی زمانی اتفاق می‌افتد که فرد به عسل خام به خاطر وجود گرده گل در آن حساسیت دارد، آلرژی به عسل خام معمولا با علائم چون تنگی نفس، سرگیجه، حالت تهوع، ورم کردن زبان و… همراه خواهد بود که در صورت مشاهده‌ هر کدام از این علائم بهتر است، مصرف عسل را قطع و در صورت تشدید علائم به پزشک مراجعه کنید.

[آن گاه] از درون [شکم] آن، شهدی که به رنگهای گوناگون است بیرون می‌آید. در آن، برای مردم درمانی است. راستی در این [زندگی زنبوران] برای مردمی که تفکر می‌کنند نشانه [قدرت‌الهی] است[۷۰]

اغلب عسل‌هایی که رنگشان تیره است، از لحاظ املاح معدنی غنی‌تر می‌باشد.[۲۹]

برخی از عسل ها ممکن است از یک منطقه خاص باشند و با نام منطقه ای خاص شناخته شوند، مانند “عسل زراعی” یا “عسل کوهی”.

در کتاب انجیل مسیحیان نیز از عسل و گیاهان دارویی به عنوان هدایای گرانبهای طبیعت یاد شده‌است.

آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه می‌کند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد می‌کند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بی‌خطرتر است. این آژانس همچنین هشدار می‌دهد که به‌دلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *